Cardiolog Tecuci

Cardiolog Tecuci

Cardiologul Tecuci reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cardiolog Tecuci: Cardiolog Tecuci.

Orice pacient sau client trebuie sa fie constient de importanta pe care o are calitatea si profesionalismul in alegerea unui furnizor de servicii medicale clinice si de laborator. Misiunea noastra este de a ne impune ca furnizor de top de servicii medicale tocmai prin calitatea dovedita a serviciilor pe care le livram si prin respectarea unui standard de calitate pe care clientii nostri, actuali sau potentiali, pot fi siguri ca il vor gasi in oricare din centrele sau laboratoarele noastre.


Istoria Medcenter incepe in 1998, odata cu deschiderea primului centru medical la Iasi. Dupa mai bine de 14 ani si in urma unui parcurs ascendent si a unei politici continue de extindere, dezvoltare si diversificare continua, Medcenter si-a dezvoltat o retea nationala ce cuprinde peste 40 de puncte proprii, prezenta astazi in principalele orase ale tarii :
Bucuresti (clinicile din Berceni, Vitan, Titan),
Iasi, Cluj, Focsani, Buzau, Baia Mare, Braila, Tecuci, Constanta.


Policlinicile Medcenter ofera o gama larga de consultatii medicale de specialitate, explorari functionale, servicii de medicina muncii, servicii decontate de casele de asigurari, precum si un numar de peste 450 de teste de laborator. Toate laboratoarele Medcenter sunt acreditate de RENAR, conform standardului SR EN ISO 15189:2007.

Galerie foto