Cardiolog Sibiu

Cardiologie Sibiu

Cardiologul Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cardiolog Sibiu: Cardiologie Sibiu.

Viziunea noastră a fost de a oferi servicii medicale generale, tuturor membrilor familiei prin calitate, dinamism şi inovare. Esenţa activităţii noastre de a presta servicii medicale personalizate şi performante.
Misiunea noastră este să fim un partener pe termen lung în domeniul asistenţei medicale, la standarde ridicate, înţelegând dorinţele şi anticipând nevoile pacienţilor oferind servicii cu profesionalism şi devotament, utilizând technologia avansată.

Servicii

Policlinica VISA MEDICA este situata in centrul istoric al Sibiului beneficiind de acces usor si rapid atat pietonal cat si auto, dispune de 6 cabinete de consultatii, o sala de recoltari si tratamente, 3 sali de asteptare cu design si dotari moderne si un dispecerat de primire si programare a pacientilor.

Infiintat in 2003 din dorinta de a creste calitatea actului medical si de a oferi servicii medicale la standard european, am dezvoltat pe masura cresterii adresabilitatii, servicii medicale ale unor noi specialitati cum ar fi bolile metabolice, afectiunile nefrologice si psihiatrice.

Din 2007 policlinica noastra s-a extins infiintand inca un cabinet de echografie 3D si un cabinet de ginecologie. Deasemenea putem recolta probe pentru orice tipuri de analize imunologice si hormonale.

Pentru a veni in sprijinul solicitarilor tot mai numeroase in aceste domenii oferim din acest an si servicii medicale in specialitatile Endocrinologie si Pediatrie.

Intreaga activitate a colectivului nostru este concentrata pe fluidizarea actului medical, amabilitate, promptitudine si economisirea timpului dumneavoastra, fara ca acestea sa afecteze calitatea actului medical.

Anual policlinica noastra inregistreaza peste 85000/consultatii si servicii medicale diverse, aspect ce a generat extinderea bazei tehnico-materiale, implementarea unui sistem informatic performant de preluare si prelucrare a datelor, si nu in ultimul rand obtinerea certificarii ISO 9001, ca o garantie a seriozitatii si calitatii serviciilor noastre.

Galerie foto