Cardiolog Ramnicu Valcea

CMI Dr. Dumitrescu Constantin

Cardiologul Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cardiolog Ramnicu Valcea: CMI Dr. Dumitrescu Constantin.

Competentele acestor medici cardiologi in domeniile ecocardiografiei – doppler cardiace (transtoracica si transesofagiana, doppler vascular periferic arterial si venos), electrofiziologie si implantare de cardiostimulatoare , precum si cardiologie invaziva – interventionala (cateterism cardiac, coronarografie, angioplastii, etc), asigura o gama foarte larga de servicii care acopera integral problemele de diagnostic si tratament din cardiologia moderna.

In echipa au fost cooptati si medici de alte specialitati, primari si specialisti, cadre universitare cu experienta in domeniul chirurgiei cardiovasculare, neurologiei, gastroenterologiei, diabet si boli de nutritie, psihiatrie, endocrinologie, pediatrie, boli infectioase, geriatrie, cu posibilitati multiple de diagnostic (ecografie abdominala, tiroidiana,  endoscopie digestiva superioara si inferioara, acces la analize de laborator  si la investigatii imagistice complexe – tomografie computerizata si rezonanta magnetica nucleara).

Galerie foto