Cardiolog Piatra Neamt

Micromedica

Cardiologul Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cardiolog Piatra Neamt: Micromedica.

Sediul central situat pe strada Petru Rares nr. 20 este prima locatie in care pacientii s-au putut bucura de calitatea serviciilor oferite de Centrul Medical Micromedica.
Din 1996 gama de analize si investigatii medicale s-a imbogatit incontinuu oferind pacientilor acces la investigatii moderne la un cost accesibil.

Am fost primii care am introdus in Piatra Neamt serviciul de senologie in anul 2003. Prin experienta acumulata si dotarea de top, diagnosticul afectiunilor mamare este unul precis si apreciat in centrele universitare.

Suntem singurul Centru de Imagistica din judetul Neamt care a adoptat tehnologia digitala pentru serviciile de radiologie. Calitatea ireprosabila a imaginilor obtinute prin tehnologia digitala si experienta medicilor radiologi garanteaza pacientilor nostri cele mai bune rezultate.
Tehnologia digitala utilizata in Departamentul de Radiologie Dentara face posibila obtinerea celor mai bune imagini indispensabile medicilor dentisti pentru initierea si monitorizarea evolutiei tratamentelor specifice.

Galerie foto