Cardiolog Iasi

Cardiolog Iasi

Cardiologul Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cardiolog Iasi: Cardiolog Iasi.

Clinica PROMEDICA din Iaşi a luat fiinţă în anul 2005 şi a atras printre colaboratori medici ieşeni de prestigiu, optând, împreună cu aceştia, spre oferirea de servicii medicale extrem de competente, lăsând pe locul secund promovarea agresivă a acestora. Faptul că am crescut an de an, fără o promovare zgomotoasă, denotă că seriozitatea, competenţa, moderaţia dar şi consecvenţa în această atitudine, au realizat reclama care ne-a adus succesul.

Din a doua parte a anului 2012, sediul nostru s-a mutat într-o cladire nouă ce oferă facilităţi sporite şi un plus de confort, lucruri care ne permit lărgirea ofertei clinice la gama prezentă pe site.

Nu ne rămâne decât să vă invităm să probaţi calitatea serviciilor medicale pe care le oferim împreună cu colaboratorii noştri, asigurându-vă cu tărie că, împreună, vom găsi calea optimă pentru a depăşi problemele de sănătate pentru care ne-aţi găsit, sau, că va vom comunica cu siguranţă şi competent că sunteţiSĂNĂTOŞI.

Vă aşteptăm!

Servicii

Cabinetul de cardiologie PROMEDICA este un ansamblu separat, în cadrul spaţiului Policlinicii PROMEDICA, compus din două încăperi, fiecare cu grup sanitar propriu, ce comunică între ele printr-un hol. Într-una din aceste două încăperi funcţionează cabinetul de consultaţie şi ecografie, iar în ce-a de-a doua, laboratorul de EKGHOLTERABPM, testare la efort şi defibrilare.

Cabinetul PROMEDICA este dotat cu aparatura necesară pentru efectuarea de consultaţii cardiologice de specialitate, precum şi următoarele investigaţii:

  • ecocardiografii
  • ecografii Tissue Doppler
  • ecografii Doppler vascular (vene, artere, vase periferice)
  • testări la efort
  • defibrilare
  • înregistrări EKG
  • monitorizare HOLTER şi ABPM a pacienţilor, pe o perioadă de 168 de ore.

Galerie foto