Cardiolog Galati

Centrul Medical Maycor

Cardiologul Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cardiolog Galati: Centrul Medical Maycor .

Centrul Medical Maycor isi propune sa va ofere un serviciu medical prompt si in acelasi timp un act medical de calitate. Ne preocupa calitatea actului medical si punem accent pe relatia medic-pacient, prevenirea si profilaxia bolilor, diagnosticarea si tratarea afectiunilor cu seriozitate, competenta si confidentialitate.

Calitatea serviciilor oferite de Centrul Medical Maycor se datoreaza atat personalului medical dedicat si instruit la standarde europene cat si dotarii de exceptie.

Servicii

Testul de efort este o investigatie care permite medicului cardiolog sa urmareasca aspectul electrocardiogramei si tensiunea arteriala in timpul efectuarii efortului de catre pacient.

Testul de efort consta in masurarea in repaus a frecventei cardiace si a tensiunii arteriale prin efectuarea unui EKG de repaus, aplicarea apoi pe corp a 12 electrozi conectati la un aparat EKG care monitorizeaza activitatea electrica a cordului in timpul in care pacientul va alerga pe o banda sau va pedala o bicicleta numita cicloergometru dupa un anumit protocol prestabilit, care presupune cresterea gradata a intensitatii efortului.

Testul de efort este bine sa fie precedat de o ecocardiografie Doppler color completa.

Galerie foto