Cardiolog Dej

Centrul Medical San Radex

Cardiologul Dej reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cardiolog Dej: Centrul Medical San Radex.

Activitatea centrului este coordonata de Dr. Pop Radu-Valer, avand ca asistent sef pe as. Pop Nadia si asistenti de cabinete: as. Cimpeanu Teodora si as. Cocis Cristian.
in cadrul centrului medical functioneaza 19 specialisti. Activitatile aferente fiind structurate pe departamente.
Cabinetele Medicale din cadrul Centrului Medical Sanradex sunt acreditate pentru calitatea serviciilor prestate cu ISO 9001/2008.
Serviciul de ecografie este dotat cu ecografe 3D/4D, avand si posibilitatea de a face ecotomografii. Ecografia este condusa de catre Dr. Pop Radu, medic specialist.
In cadrul serviciului O.R.L., condus de dr. Takács Tiberiu se efectueaza consultatii de specialitate, audiometrii, punctii sinusale, spalaturi auriculare, etc.
Serviciul de interne condus de dr. Simonetti Liana este dotat cu E.K.G computerizat de ultima generatie.

LABORATORUL CENTRULUI MEDICAL SANRADEX este coordonat de dr. Rudareanu Natalia, avand sefi de sectoare pe dr. Manu Simona, biolog Szekely Daniela, asistent de laborator Rosca Amalia si asistent de laborator Olah Silviu.
Laboratorul este dotat cu aparatura moderna de ultima ora. Aparatura se inlocuieste o data la 2 ani. Laboratorul este acreditat ISO 15189/2008. in laborator lucreaza 2 medici primari, 1 biolog si 2 asistenti principali. in laborator se pot efectua analize hematologice, imunologice, biochimice, bacteriologice, teste de alergie, examinari de urina, determinari hormonale, markeri tumorali, etc.

 

Galerie foto