Cardiolog Caransebes

Cardiologie Caransebes

Cardiologul Caransebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cardiolog Caransebes: Cardiologie Caransebes.

Laboratorul Anaman include si laboratorul din localitatea Baile Herculane unde ne desfasuram activitatea din anul 2004.

In anul 2009 , datorita solicitarilor si dorintei noastre ca pacientul sa beneficieze de mai multe servicii medicale , Anaman a devenit un centru medical. Cu doi ani mai tarziu , in 2011, se deschide inca un punct de recoltare in localitatea Caransebes , situat central-langa magazinul Euroshopping Mall.

Apoi, in anul 2013 se deschide in localitatea Mehadia , jud. Caras-Severin un punct de lucru al Centrului Medical Anaman cu specialitati conform cerintelor pacientilor din zona. La inceputul anului 2014 ne-am extins activitatea in localitatea Resita cu un nou punct de lucru. Anaman Medical colaboreaza cu CASA OPSNAJ avand puncte de recoltare in Resita si Oravita in functie de cerinte.

Centrele Medicale Anaman au incheiat contracte cu CJAS Caras-Severin si CASA OPSNAJ, acolo unde a fost posibil devenind in acest fel ajutorul populatiei judetului Caras-Severin. Integrarea deplina in sistemul asigurarilor de sanatate existent in tara noastra ne permite sa oferim pacinentilor toate facilitatile aferente statutului de asigurat. Serviciile medicale se caracterizeaza prin promptitudine, profesionalism si respect fata de pacient.

Laboratorul isi dedica intreaga sa activitate servirii oamenilor prin efectuarea de servicii medicale pentru depistarea, prevenirea si mentinerea starii de sanatate a locuitorilor din zona unde isi desfasoara activitatea.

Galerie foto