Cardiolog Bucuresti-Sector 2

Cardiologie Sector 2

Cardiologul Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cardiolog Bucuresti-Sector 2: Cardiologie Sector 2.

Prin cele 36 de specialitati existente ofera o gama larga de investigatii, consultatii si analize de laborator cu posibilitati rapide de diagnosticare si de tratament.

Asistenta medicala de specialitate este asigurata pacientilor 7 zile pe saptamana,

Astfel prima linie medicala este asigurata de catre medicii generalisti (fara programare), iar pentru celelalte specialitati - pe baza de programare.

BIO-MEDICA INTERNATIONAL S.R.L., infiintata in anul 1992 si condusa de o echipa de medici profesionisti cu o bogata experienta manageriala acumulata in spitalele din Statele Unite, s-a impus in domeniul medical privat din Romania prin standardele inalte ale serviciilor medicale practicate.

Scopul a fost acela de a integra toate tipurile de servicii medicale astfel incat sa putem raspunde cu profesionalism unei game cat mai variate de solicitari medicale.

S-a reusit acest lucru prin organizarea serviciilor medicale in mai multe departamente, si anume: Centrul medical; Serviciul de Ambulanta; Rezervele private; Serviciul de Nursing; Serviciul de Medicina Muncii ; Cabinete de Intreprindere. Toate aceste departamente sunt interconectate prin intermediul unui sistem de statii radio fiind astfel posibila rezolvarea cu profesionalism si promtitudine a tuturor solicitarilor medicale.

Galerie foto