Cardiolog Arad

Medic Cardiolog Arad

Cardiologul Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cardiolog Arad: Medic Cardiolog Arad.

Hyperclinica MedLife-Genesys este cea mai moderna din Arad, din punct de vedere al dotarilor cu echipamente medicale si al conditiilor oferite.

Clinica a fost integrata in Grupul MedLife la inceputul anului 2011, dupa ce, timp de mai multi ani, Genesys a facut parte din reteaua de clinici partenere MedLife, deservind pacientii din zona Aradului – o pozitie din care compania s-a distins prin grija si respectul acordat fiecarui pacient care i-a trecut pragul.

In urma acestei colaborari apreciate si de durata, avem convingerea ca, prin MedLife-Genesys, vom continua sa oferim abonatilor nostri servicii de calitate, prin extinderea ofertei de servicii medicale si raspunzand nevoii acestora de ingrijire medicala moderna si de confort.

Hyperclinica MedLife-Genesys integreaza peste 25 de specialitati medicale, precum si 5 saloane alocate internarilor de o zi, pentru pacientii care necesita investigatii si tratamente mai complexe.

Servicii

In Spitalul Medlife Genesys activeaza o echipa de exceptie, alcatuita din medici primari, doctori in stiinte medicale, cadre universitare din tara si din strainatate. Programarile se pot face direct la receptia clinicii, precum si telefonic sau online.

Galerie foto